(24)

Norske tilstander

audiobook


Familiedrama, rasisme, vindmøller og et forblüst hjørne pü Stadlandet - Lars Lenth er tilbake med et samfunnsengasjert eventyr om norske tilstander.

Advokat Leo Vangen er forelsket. Anita Fostervold fra Stadt virker som alt han har drømt om, men det er før han treffer moren, 84 ür gamle Agnes Fostervold - eks-akademiker, rasist og Rolling Stones-fan. Hun driver vindmøllepark pü Hoddevik-fjellet og asylmottak i det gamle familiehotellet i Selje. Nü er mottaket tomt. Myndighetene har skrudd igjen krana. Matriarken vil selge büde hotellet og vindmølleparken. De skadeskutte barna posisjonerer seg. Men for at salgene skal gü i orden, mü Agnes Fostervold først kvitte seg med den afghanske familien i kjelleren, og leieboeren i steinbua pü nabotomta - en lite samarbeidsvillig mann i bar overkropp og gul sydvest som kaller seg Even.

forfriskende samfunnssatire... proppfull av svart humor, ironi, forviklinger og sÌrpregede karakterer. . Dette er boken for deg som vil humre og føle deg smart samtidig.

Dagens NĂŚringsliv


Narrator: Thorbjørn Harr
Duration: