(116)

Nytt liv i Applemore House

audiobook & e-book


NÀr Rilla Clarks pappa gÄr bort, ÄtervÀnder hon till den lilla byn Applemore i de skotska höglÀnderna för att stÀda ur hans stuga. Applemore Àr en plats fylld av minnen för Rilla - somrarna hon och hennes syster tillbringade dÀr, lekandes med grannbarnen frÄn slottet Applemore House, tills en tragisk olycka satte stopp för deras samvaro. Rilla planerar att stanna över vintern innan hon beger sig till Paris för ett nytt jobb.

Samtidigt Àr Lachlan Fraser inte glad över sitt arv. Efter sin fars död har han blivit Laird av Applemore och mÄste nu ta ansvar för det förfallna Applemore House, vilket innebÀr att han mÄste lÀmna sitt nystartade mikrobryggeri i Edinburgh. Han mÄste övertyga sina tre systrar, Beth, Polly och Charlotte, att de inte har rÄd att behÄlla slottet - det mÄste sÀljas. Men systrarna har helt andra planer.

Mitt i denna viljornas kamp ÄtervÀnder Rilla till deras liv, efter att inte ha trÀffat dem pÄ över femton Är. Kanske Àr hon precis den ingrediens som saknas. "Nytt liv i Applemore House" Àr en klassisk brittisk feelgood-roman, full av vÀrme och romantik. Den perfekta mysiga verklighetsflykten att krypa upp med, för alla som Àlskar Jenny Colgans och Lucy Dillons böcker.