(52)

Olympens helte 5 - Olympens blod

audiobook & e-book


Olympens blod er femte og sidste bind i Olympens helte-serien.

Selv om det grÌske og romerske mandskab om bord pü Argo II er kommet langt og har fundet ud af mangt og meget under deres prøvelser, synes de stadig ikke at vÌre tÌttere pü at besejre jordgudinden Gaia. Hendes giganter - alle hendes giganter - har rejst sig til kamp, og de er stÌrkere end nogensinde før.

De mü pinedød stoppes før Spe-festen i Athen, hvor Gaia planlÌgger at ofre to halvguder. Hun har brug for deres blod - Olympens blod - for selv at vügne. Halvguderne har stadigt oftere drømme og syner om et forfÌrdeligt slag i Halvblodslejren. Anført af Octavian er den romerske legion fra Jupiterlejren nÌsten tÌt nok pü til at indlede et angreb pü den. Sü selv om det er fristende at tage Athena Parthenos-statuen med til Athen som et hemmeligt vüben, ved halvgudevennerne, at den hører til pü Long Island, hvor den müske vil kunne stoppe krigen mellem de to lejre. Athena Parthenos-statuen skal mod vest, Argo II mod øst.

Guderne selv, der stadig er forvirrede og personlighedsspaltede mellem deres grÌske og romerske identiteter, er nytteløse.

Rick Riordan har vundet adskillige priser for sine krimier til det voksne publikum. Percy Jackson var hans første børnebog.

Rick Riordan bor i Texas med sin kone og to sønner.


Narrator: Michael Thorsen
Duration: