(1047)

Operaatio Aavikkokettu

audiobook & e-book


Salamurha. Kyberisku. Salainen tehtÀvÀ Afganistanissa. Operaatio Aavikkokettu on alkanut.

Operaatio Punainen kettu saa jatkoa! KansainvÀlisen tason trilleri on itsenÀinen jatko-osa suuren suosion saaneelle esikoisteokselle.

Suomalainen upseeri salamurhataan pahamaineisella novitƥok-hermomyrkyllÀ. Ennen kuolemaansa hÀn lÀhettÀÀ reservin luutnantti Riina Koivulle salaperÀisen postikortin.

Riinan veli Joni Koivu palvelee suomalaisessa kriisinhallintajoukossa Afganistanissa. EletÀÀn viimeisiÀ kuukausia ennen lÀnsijoukkojen vetÀytymistÀ, kun Jonin ryhmÀ joutuu yllÀttÀen Yhdysvaltojen ohjusiskun sijaiskÀrsijÀksi. Iskun seurauksena Joni ajautuu taistelijaparinsa kanssa eroon ryhmÀstÀÀn ja sotketuksi mukaan CIA:n salaiseen tehtÀvÀÀn Afganistanissa.

Riinan aviomies Mikael Koivu työskentelee Tiedustelulaitoksella. HÀnet mÀÀrÀtÀÀn tutkimaan suomalaisupseerin salamurhaa, ja pian hÀnelle selviÀÀ tapaukseen liittyvien panosten vakavuus.

Samaan aikaan Riina selvittÀÀ murhatun upseerin hÀnelle jÀttÀmiÀ vihjeitÀ. Myös VenÀjÀn sotilastiedustelun agentit ovat vihjeiden perÀssÀ, ja vaarallinen kilpajuoksu salaisuuden selvittÀmiseksi alkaa.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnÀn ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri.


Narrator: Aarne Linden
Duration: