(0)

Pan og pindprinsen : Et moderne eventyr

E-book


Pan og pindprinsen er et klassisk eventyr, der har füet en overhaling, sü det er blevet tidssvarende. I de eventyr, som vi alle fik lÌst højt som børn, var der altid en morale eller en beskrivelse af samfundsmÌssige udfordringer eller problematikker. Det gÌlder ogsü for Pan og pindprinsen, der er den første børnebog pü dansk, der i eventyrform beskÌftiger sig med homoseksualitet. Historien er en hyldest til mangfoldigheden, og den understreger vigtigheden af, at man accepterer den müde, man selv og andre er skabt og lever pü.

Eventyret er fortalt i et letlÌst sprog og er sÌrlig velegnet til højtlÌsning for mindre børn. Det kan dog sagtens lÌses af større børn og voksne, da dets finurlige sprogunivers har noget at sige til lÌsere i alle aldre.

Om forfatterne

Ibi-Pippi (f. 1977) er forfatter, kunstner og politisk aktivist. Han er pü kort tid blevet landskendt for sine kunstneriske happenings, der blandt andet har sat fokus pü homoseksuelles rettigheder, materialistisk overforbrug og dyrevelfÌrd. Han er desuden forfatter til flere bøger og digtsamlinger.

Poul Pava (f. 1967) er kunstner, designer, jazzmusiker og digter. Han har malet i over 30 år og er kendt for de karakteristiske figurer i naiv og spontan stil, der beskriver ”barnet i os alle”. Hans univers indeholder alt fra større malerier, lærredstryk, posters, design på porcelæn og meget andet.

Specifikationer: