(0)

Partnerbytte

E-book


Efter i mange Är at have vÊret lykkeligt gift begynder Milla og Chris Êgteskab at gÄ i tomgang. Passionen er der ikke pÄ samme mÄde, som den har vÊret. For at finde hinanden og vÊkke lysten til live igen begynder de at udforske forskellige alternativer. FÞrste skridt pÄ vejen er for Milla at bytte partnere med et andet par for en enkelt aften.

Partnerbytte er fÞrste del i Amalia Vildes serie om Milla og Chris, der begiver sig ud pÄ nye seksuelle eventyr for at vinde lidenskaben i deres forhold tilbage.

Amalia Vilde er en svensk forfatter, der debuterede pÄ Lysthuset med den prisbelÞnnede erotiske novelle Superbia. I Sverige er GrÊnseland den mest downloadede erotiske novelle nogensinde pÄ Storytel. Hendes noveller handler om alt det, der fascinerer os, det som vi fantaserer om, fristes af og drages mod. Det hemmelige, som vi aldrig taler om, men de fleste nok tÊnker en del pÄ. Det er velskrevne sexede noveller, der ikke har noget som helst med virkeligheden at gÞre. De er det pure opspind.