(0)

Race. Romantrilogi

E-book


En dag, da cirkus kommer til byen, tager Erik sin nye ven Laurids med ind for at se de spÊndende dyr. PÄ vej ind i teltet mÞder han sine to vÊrste plageÄnder, DjÊvel-Jack og Lulle. De ydmyger ham foran hans nye ven, og der er intet, Erik har mere lyst til end at stikke Jack én lige pÄ skrinet. Men han kender Jacks krÊfter og ved, at han ikke har en chance imod det store brÞd.

Lige inden Erik trÊkker Laurids med ind i cirkusteltet, kan han ikke dy sig for at rÄbe en fornÊrmelse til DjÊvel-Jack, der mÄ blive uden for teltet, fordi han ikke har rÄd til at gÄ derind. Nu ved Erik, at Jack gÄr og venter pÄ hÊvn, og samtidig ved han, at han ogsÄ selv mÄ tage et opgÞr med de to mobbere fÞr eller siden. Men hvordan rammer han dem, nÄr de bÄde er stÞrre og Êldre end ham?

Romantrilogien ”Race” udkom fþrste gang i 1901 og er udgivet med datidens sprogbrug.

Poul Frederik Sigfred Poulsen (1876-1950) var en dansk forfatter og klassisk arkÊolog, der i en lang ÄrrÊkke var direktÞr for Ny Carlsberg Glyptotek. Han var internationalt anerkendt for sin forskning i arkÊologi og sine utallige videnskabelige vÊrker. OgsÄ hos den brede befolkning gjorde han stor lykke med sine fortÊllinger og levende og muntre skildringer af rejser til blandt andet GrÊkenland, Spanien, England og forskellige danske egne. Frederik Poulsen opnÄede mange udmÊrkelser i bÄde Danmark og udlandet og var blandt andet Dannebrogsmand, KommandÞr af 1. grad af Dannebrog og Êresdoktor ved universitetet i Bordeaux.