(79)

Rebekka

audiobook & e-book


Nuori morsian. SalaperÀinen leskimies. Kaiken yllÀ kuolleen vaimon varjo.

Psykologisten trillerien ehdoton klassikko, miljoonien rakastama jÀnnitysromaani, joka luotaa piinaavasti pariskunnan keskinÀistÀ jÀnnitettÀ. Rebekka myös tunnetaan Alfred Hitchcockin lÀpimurtoelokuvana ja Netflixin vuoden 2020 uudelleenfilmatisointina.

Kun nuori morsian muuttaa tuoreen aviomiehensÀ Maxim de Winterin kartanoon Manderleyhin, hÀn uskoo löytÀneensÀ onnen avaimet. YhteiselÀmÀÀ kuitenkin varjostaa muisto Maximin ensimmÀisestÀ vaimosta, jumalaisesta Rebekasta, eikÀ taloudenhoitaja Danverskaan ole lainkaan vastaanottavainen uudelle emÀnnÀlle. Kuinka voisi voittaa naisen, joka on olemassa enÀÀ vain lÀheistensÀ muistoissa? Du Maurier kehittÀÀ vÀhitellen todellisen kauhutunnelman, joka hellittÀÀ vasta kun totuus Rebekasta paljastuu.

”Koukuttava ja henkeĂ€salpaava.” Independent

”Psykologisesti tarkkanĂ€köinen, levottomuutta herĂ€ttĂ€vĂ€, romanttinen.” Marie Claire

”Vaikuttava nuorallatanssiesitys, jollaiseen monikaan suuri kirjailija ei uskaltaisi ryhtyĂ€.” Guardian

“Mestariteos.” The Times

Daphne Du Maurieria (1907-1981) pidettiin omana aikanaan romanttisten romaanien tekijÀnÀ, mutta monet hÀnen teoksistaan sisÀltÀvÀt myös trillerimÀisiÀ tai yliluonnollisia elementtejÀ. Rebekka ilmestyi vuonna 1938 ja nosti tekijÀnsÀ maailmanmaineeseen. Alfred Hitchcock ohjasi sen pohjalta ensimmÀisen Hollywood-elokuvansa, ja vuonna 2020 teoksesta ilmestyy Netflix-filmatisointi.


Narrator: Jenni Sainio
Duration: