(0)

Rob McCool ja Lapponian vangit

audiobook


Rob McCoolin saagan kolmannessa osassa yhdistyvÀt irlantilaiset legendat, futuristinen teknologia, pohjoinen luonto ja huimat seikkailut ennen kokemattomalla tavalla.

Novgorodin prinssi Vladimir on hyökÀnnyt Fennoniaan ja ajanut Pirunkirnun klaanilaiset pois kotoisesta kalliolinnastaan.

Kasakoiden mailta palanneet Rob ja Kaarne lÀhtevÀt etsimÀÀn klaania kaukaisesta Lapponiasta, sapmelakkien maasta. heillÀ on mukanaan Pirunkirnun nuorista sotureista koostuva jÀlkijoukko ja Istanbulin valid sultanalta saatu aarre.

Rob ja Kaarne sabotoivat ystÀvineen prinssi Vladimirin valloitussuunnitelmia, mutta tilanne kÀÀntyy pÀÀlaelleen, kun he saavat perÀÀnsÀ kapteeni Francis Ravaillen armottomat palkkasoturit.

VÀrikkÀÀt henkilöhahmot, koukuttava kerronta ja runsas toiminta tempaavat mukaansa unohtumattomaan seikkailuun, jota siivittÀÀ vilkas sanailu ja hurtti huumori.

Tatu Kokko on kirjoittanut teoksen kÀsikirjoituksen blogissa yhteistyössÀ nuorten kanssa. Kirjan loppusivuilta löytyvÀt kirjailijan kiitokset ja yhteistyöhön osallistuneiden nimet.

Sarjan ensimmÀinen osa, Rob McCool ja Krimin jalokivi, oli vuoden 2016 Savonia-kirjallisuuspalkintoehdokas. Sarjan toinen osa on nimeltÀÀn Rob McCool ja Kirottu metsÀ.


Narrator: Tatu Kokko

Duration: