(9)

Selfie-Simon ft. Rosa(R)

audiobook & e-book


YouTube-stjerner, egen kanal og drømmen om selv at blive en berømt YouTuber med en masse subscribers er pü kort tid kommet til at spille en stor rolle i mange børn og unges liv. Bøgerne om Selfie-Simon giver en realistisk skildring af en 12-ürig drengs fascination af YouTuber-fÌnomenet, og tager fat i tidstypiske og mülgrupperelevante emner som venskab, cybermobning og YouTube-challenges.

Det gĂĽr ikke sĂĽ godt for Simons YouTube-kanal og han har svĂŚrt ved at finde pĂĽ noget. Rosa mener, at pranks er vejen frem, men hvis hun skal hjĂŚlpe, vil hun ogsĂĽ vĂŚre med i videoerne og lave en fĂŚlles kanal.

Men ikke alle synes, det er sjovt at blive pranket, og Simon synes heller ikke, det er sjovt, at mange af deres følgere begynder at hate pü ham og heppe pü Rosa. Snart er büde Guldtube-indstillingen og deres venskab i fare, og Simon og Rosa mü gøre op med sig selv: Kan man pranke andre, hvis man ikke selv er villig til at blive til grin?

Selfie-Simon ft. RosaŽ er en fortsÌttelse af Selfie-Simon, som udkom i september 2017. Bogen ramte plet hos sin mülgruppe, de 8-12 ürige drenge (og piger!), der i høj grad kan identificere sig med Simon og hans drøm om at blive kendt YouTuber og vinde Guldtuben.