(369)

Semmosta touhua: Pekka Herlevin tarina

audiobook & e-book


Pullinkilegendan vaiherikas elÀmÀ

Hulvaton kirja kertoo somesta ja maailman pullinkiareenoilta tutusta Pekka HerlevistÀ. Se on tarina hetkessÀ elÀmisestÀ, periksiantamattomuudesta, yllÀttÀvistÀ kohtaamisista - ja ennen muuta ilosta ja rakkaudesta. Pekan ja koko Herlevin tiimin mottona on, ettÀ hauskaa pitÀÀ olla, muuten ei ole kenellÀkÀÀn kivaa.

Metallimies, rekkakuski ja yrittÀjÀ Pekka Herlevi on kÀsityölÀinen ilman sormia ja maailmanmatkaaja ilman kielipÀÀtÀ, eikÀ hÀn omien sanojensa mukaan osaa lukea tai kirjoittaa - mutta mahdoton tarinaniskijÀ mies kyllÀ on!

Semmosta touhua -kirja vie lukijan Pekan omintakeiselle matkalle KÀlviÀn Passojan kylÀltÀ Euroopan Tractor Pulling -areenoiden kuuluisuudeksi ja Pohjanmaan pitelemÀttömÀksi pellepelottomaksi. Miljoonien ajokilometrien varrella sattuneista ja aamuisten kaffisokerien ja iltalöylyjen vÀliin mahtuvista kommelluksista riittÀÀkin sitten juttua. Pekan tarinoissa kuuluvat dieselmoottorin murina, yhdessÀ tekemisen ilo ja kaikki se hulvaton elÀmÀ, joka Pekan, hÀnen vaimonsa Tummun ja suuren perheen arkeen on vuosikymmenten aikana mahtunut.


Narrator: Arttu Kurttila
Duration: