(3)

Simple living. Kamp og kunst fra en campingvogn

audiobook & e-book


Simple Living er Nadia Plesners enestĂ„ende fortĂŠlling om retten til noget sĂ„ banalt som en tegning. Det er fortĂŠllingen om, hvordan en dansk kunststuderende udfordrede verdens stĂžrste modehus, Louis Vuitton – og vandt.

Simple Living er ogsĂ„ en gribende skĂŠbnefortĂŠlling om en ung kvinde, der rejser til udlandet med udsigt til drĂžmmemanden og drĂžmmestudiet, men havner i en fugtig campingvogn, invalideret og bedraget. Det er fortĂŠllingen om, hvordan hun en vinterdag skriver sine drĂžmme op pĂ„ en iskold kĂžkkenlĂ„ge og seks Ă„r senere stĂ„r pĂ„ FN’s bonede gulve som fortaler for kunstnerisk ytringsfrihed.

ANMELDERNE SKREV

"Bogen er en utrolig, medrivende skildring om et menneskes samvittighed og stĂŠdighed."

- Lokalavisen Frederiksberg

"Kunstneren Nadia Plesners fortĂŠlling om sit liv er en vellykket blanding af chick lit og et manifest om kunst og ytringsfrihed."

- Weekendavisen

"Hvem har retten til en tegning? Det spÞrgsmÄl fÞrer vidt omkring i Nadia Plesners lÊsevÊrdige bog (...) FortÊllingen er umiddelbart vedkommende. Temaet lille, idealistiske Nadia versus store, kapitalstÊrke Vuitton sÊlger nÊrmest sig selv, og sÄ betjener forfatteren sig af en rÊkke litterÊre virkemidler, der hÊver teksten sprogligt."

- Jyllands-Posten

Nadia Plesner (f. 1981) er billedkunstner med base i KĂžbenhavn.


Narrator: Inez Gavilanes
Duration: