(4)

Skeletkysten: Oregon Files

audiobook & e-book


I 1896 flygtede fire englÌndere med deres bytte, en formue i uslebne diamanter, gennem den nüdesløse Kalahari-ørken, stÌrkt forfulgt af en afrikansk stamme. Det lykkedes de fire mÌnd at komme om bord pü det ventende HMS Rove, men en storm blÌste op, og skibet forsvandt med alle ombordvÌrende.

Juan Cabrillo og hans besÌtning pü det ombyggede fragtskib, Oregon, er med nød og nÌppe sluppet helskindet fra en mission pü Congo-floden, da de opfanger et nødkald fra et skib, der er kommet under beskydning ud for den afrikanske kyst. Cabrillo kommer den smukke Sloane Macintyre til undsÌtning og erfarer bagefter, at hun var pü skattejagt og hübede at finde det forsvundne skib med dets last af diamanter.

Det undrer Cabrillo, at Macintyres skib blev beskudt, før hun havde fundet skatten. Det undrer ham endnu mere at høre om gigantiske slanger af metal, der huserer i det samme omrüde, hvor hun har søgt. Dette er übenbart en skattejagt, som for enhver pris skal stoppes, men det skal man ikke sige to gange til Cabrillo!


Narrator: Bjarne Mouridsen
Duration: