(10)

Skygger over Kirkland

audiobook & e-book


Unge Catherine Corder har netop afsluttet sin skolegang i Dijon og er vendt hjem til Yorkshire. Da hun en dag er ude pü en ridetur i omegnen, møder hun for første gang den unge mand Gabriel Rockwell, søn af den lokale baron, der bor pü slottet Kirkland Revels i udkanten af Yorkshires hedeomrüde. Det er kÌrlighed ved første blik mellem Catherine og Gabriel. Det bliver gift, og Gabriel fører sin brud til Revels.

Godset er stort og afskrÌkkende, og Catherine er ikke den første brud, der trÌder ind over dørtÌrsklen . men kun fü har füet sü kølig en modtagelse, som den Catherine für, da familien Rockwell modvilligt byder hende velkommen. Det gür snart op for Catherine, at der foregür noget pü godset, og at alt ikke er, som det bør vÌre. Der hersker en kold og mystisk stemning, som snart lÌgger sig som et slør over den unge Catherine.

Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-ĂĽrig, og en rĂŚkke af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.


Narrator: Agnethe Bjørn
Duration: