(0)

Sommerfolket 1: La meg komme

E-book


"Hun lÄ litt og sÄ ut i den lyse sommernatta. Hun hadde ikke hatt mareritt. Hun hadde drÞmt om en mann som lÄ over henne. En mann som stÞtte i henne sÄ hun hadde vÊrt pÄ nippet til Ä fÄ orgasme. Han hadde fylt henne sÄ hun fortsatt kunne kjenne det."

Ballettdanserinnen SolbjÞrg Viig er nesten 40 Är og har dermed kommet til enden av karrieren sin som solodanser. Hun og mannen hennes, valgmenighetspresten Ulf, har dratt opp i sommerhuset ved Vesterhavet for Ä feire begynnelsen pÄ en ny livsfase, der det rolig familielivet skal vÊre i sentrum. Men Ulf er fjern og innesluttet, og SolgjÞrg fÞler seg ulykkelig. Da hun kommer til skade pÄ stranda, mÞter hun legen Jens Svart, og det blir langsomt klart for henne at kjÊrlighet kan vÊre noe helt annet og mye mer nytelsesfullt enn det hun har tidligere har kjent.

I de vakre arvede sommerhusene ved GrÄ Klit puster beboerne inn Vesterhavsluktene og nyter sola, som familiene har gjort det i generasjoner. Men vi er i slutten av 1960-Ärene, og det er uro og ukjent frihet i lufta, og uventede spenninger oppstÄr. Erotikkens forvandlende kraft er uimotstÄelig, og sommerfolkets liv sprenger seg helt nye veier: nye former for sex, nye kjÊrlighetsforhold og endrede livsbaner.

Sommerfolket er en erotisk serie pÄ i alt seks deler.

Ane-Marie Kjeldberg (f. 1960) er en dansk forfatter, redaktĂžr og skrivecoach.