(1)

Sommerfolket 4: Musen

E-book


"Hun bare sto og lot seg kle av, plagg for plagg. Og hun lot seg fÞre bort til sofaen og lot seg viljelÞst agere som Xenia Þnsket: En arm lett over panna, ei hÄnd pÄ mellomgulvet og vinklede ben, som var vidt spredte."

Lektor Ingrid Bromley bestemmer seg for Ä leie ut halvdelen av sommerhuset sitt ved Vesterhavet til kunstneren Xenia. Den unge kunstneren med det store, rÞde hÄret skaper uro i Ingrids stille, velordnede liv. Da den sensuelle Xenia med den rÄ stemmen ber Ingrid sitte modell, fÞler Ingrid seg for fÞrste gang i livet virkelig sett av et annet menneske. Og sÄ begynner hun Ä fÞle noe annet ...

I de vakre arvede sommerhusene ved GrÄ Klit puster beboerne inn Vesterhavsluktene og nyter sola, som familiene har gjort det i generasjoner. Men vi er i slutten av 1960-Ärene, og det er uro og ukjent frihet i lufta, og uventede spenninger oppstÄr. Erotikkens forvandlende kraft er uimotstÄelig, og sommerfolkets liv sprenger seg helt nye veier: nye former for sex, nye kjÊrlighetsforhold og endrede livsbaner.

Sommerfolket er en erotisk serie pÄ i alt seks deler.

Ane-Marie Kjeldberg (f. 1960) er en dansk forfatter, redaktĂžr og skrivecoach.