(442)

Sotilaiden salaisuudet

audiobook & e-book


Stenin paras tÀhÀn mennessÀ!

Tehokas jÀnnÀri koston riivauksesta. Sandhamn-sarjan Thomas Andreassen ja Nora Linde yhdistÀvÀt voimansa, kun sotilasalueen epÀinhimillinen menneisyys herÀÀ henkiin saaristoidyllissÀ.

Marcus Nielsen roikkuu kuolleena opiskelijakĂ€mppĂ€nsĂ€ kattolampusta. Äidin mukaan poika ei ikinĂ€ olisi tehnyt itsemurhaa. Thomas Andreasson Nackan poliisista on hĂ€din tuskin toipunut puolen vuoden takaisesta jĂ€ihin putoamisesta mutta ryhtyy tutkimuksiin. JĂ€ljet johtavat Sandhamnin lĂ€helle Korsön saarelle, jossa pitkÀÀn toimi rannikkojÀÀkĂ€ripataljoona, kovien miesten koulu. Juristi Nora Linde, jolla on takanaan rankka avioero, pÀÀtyy mukaan setvimÀÀn Korsön salaisuutta. Pian tulee tieto toisenkin miehen kuolemasta, joka kytkeytyy vanhaan sotilassaareen.

Viveca Sten (s. 1959) on entinen juristi ja nykyinen tÀysipÀivÀinen dekkarikirjailija. HÀn debytoi kirjailijana vuonna 2008 rikosromaanillaan SyvissÀ vesissÀ (suom. Outi Menna, 2012), joka on Sandhamnin murhat -sarjan aloitusosa. Kirjasta tuli vÀlitön menestys, ja nykyÀÀn poliisi Thomas Adreassonista ja juristi Nora LindestÀ kertovat dekkarit ovat myyneet maailmanlaajuisesti jo yli 4,5 miljoonaa kappaletta. Stenin rikostarinoissa perheellÀ ja ihmissuhteilla on keskeinen rooli niin pÀÀhenkilöiden arjessa kuin rikosten motiivinakin, aivan kuten oikeassa elÀmÀssÀ. Sandhamn-sarjan dekkarit yltÀvÀt jatkuvasti kansainvÀlisten myyntitilastojen kÀrkeen. Huikeaa menestystÀ on saavuttanut myös Stenin kirjasarjaan perustuvan Murha Sandhamnissa -tv-sarja: arviolta 70 miljoonaa ihmistÀ ympÀri maailmaa on seurannut Noran ja Thomasin seikkailuja tv:stÀ. Viveca Sten asuu nykyÀÀn Tukholmassa aviomiehensÀ ja heidÀn kissansa kanssa. KesÀisin kirjailija perheineen muuttaa kesÀasuntoonsa Sandhamniin, jonne hÀn rikostarinansakin sijoittaa.


Narrator: Jani Karvinen
Duration: