(0)

Succes med SMV: triumf i krisetider

audiobook


Med fokus pÄ succesfulde millionvirksomheder, som ikke i forvejen er de mest kendte og velbeskrevne i den bredere offentlighed, har Gert Rune talt med ejere og nÞglemedarbejdere hos virksomheder, der har vÊkstet de sidste ti Är, og forsÞgt at finde frem til formlen for deres succes.

I vidt forskellige brancher drejer det sig om ivÊrksÊttere med en helt sÊrlig passion for deres produkt. De elsker konkurrence, kÊmper for at vinde og nÊgter at give op. Det er ledere og medarbejdere som er risikovillige, omstillingsparate og har fokus pÄ innovation, kundebehov og medarbejderpleje. De fÄr implementeret og eksekveret deres handleplaner med kreative lÞsninger, tÊnkt anderledes lÊngere end de fleste, og de giver deres kunder mere, end de forventer.

Ledere og ejerledere i SMV’er har brug for rollemodeller, for daglig ledelse i en SMV er langt fra de bonede gulve i de store virksomheder, og Gert Runes vision med bogen er at levere indsigt og inspiration, der kan skabe vékst, velférd og arbejdspladser i SMV-Danmark.

Bogen er skrevet af Gert Rune i samarbejde med forfatter Dennis Drejer, der blandt mange titler har lagt pen til Jéger – i krig med eliten om Thomas Rathsack og Jeg dþr kun en gang om Dennis Knudsen.

Gert Rune er ivÊrksÊtter, konsulent og foredragsholder og har en passion for at motivere sine medmennesker til at nÄ deres mÄl. Med sin baggrund som bankmand, MÊrsk-ansat og virksomhedsejer har han draget landet rundt og vÊret pÄ besÞg hos diverse branchevindere blandt virksomheder (SMV), som har formÄet at vÊkste.

Gert Rune har de seneste 12 Ă„r holdt mere end 700 foredrag og workshops i over 200 virksomheder. Han er den fĂžrste etbenede dansker, der gennemfĂžrte en ironman – den fortĂŠlling er udgivet i selvbiografien Fra knoglekrĂŠft til ironman.