(0)

Suleima

E-book


Suleima er 15 Är gammel og er kommet til Danmark som kurdisk flygtning fra Irak. En dag bliver hele hendes verden vendt pÄ hovedet, da hun fÄr at vide, at hendes skole skal lukke. Hun er fortvivlet og fuld af raseri over igen at skulle begynde forfra. Et raseri som giver hende en modig og fantastisk idé om at tage til Irak og slÄ Saddam Hussein ihjel.

Vibeke Marx (f.1948) er en helt central stemme i den danske samtidslitteratur, nÄr det kommer til at skildre de mennesker, der lever pÄ samfundets bund. Hun brÞd for alvor igennem som skÞnlitterÊr forfatter i 1990 med ungdomsromanen Held og lykke Robinson, der vandt en nordisk ungdomsbogskonkurrence. Hun bevÊger sig inden for flere forskellige genre, og hendes forfatterskab tÊller romaner og noveller til bÄde bÞrn, unge og voksne. FÊlles for alle hendes bÞger er hendes store sociale engagement, der gÞr hende til én af den moderne, danske litteraturs stÊrkeste samtidskritiske stemmer.

Vibeke Marx (f.1948) er en helt central stemme i den danske samtidslitteratur, nÄr det kommer til at skildre de mennesker, der lever pÄ samfundets bund. Hun brÞd for alvor igennem som skÞnlitterÊr forfatter i 1990 med ungdomsromanen Held og lykke Robinson, der vandt en nordisk ungdomsbogskonkurrence. Hun bevÊger sig inden for flere forskellige genrer, og hendes forfatterskab tÊller romaner og noveller til bÄde bÞrn, unge og voksne. FÊlles for alle hendes bÞger er et stort socialt engagement, der gÞr hende til én af den moderne, danske litteraturs stÊrkeste samtidskritiske stemmer.