(1170)

Supermarsu palaa tulevaisuuteen

audiobook & e-book


Pelastaako Supermarsu karvaturrit tulevaisuuden kauhuvisiolta?

11-vuotiaalla Emilialla on mahtava kyky: hörppÀÀmÀllÀ marsunsa juomapullosta hÀn muuntautuu Supermarsuksi, jonka rajattomilla kyvyillÀ taistellaan hyvÀn puolesta ja vÀÀryyttÀ vastaan. TehtÀviÀ hÀnelle jakelee vaikuttava JÀttilÀismarsu, talonkokoinen Supermarsujen johtaja, joka asuu Lahden mÀkimontussa.

Suositun lastenromaanisarjan seitsemÀnnessÀ osassa Emilia Laitinen-Nieminen ja hÀnen kaverinsa Simo löytÀvÀt kadulta söpön kulkukoiran, jota he eivÀt valitettavasti saa pitÀÀ. Emiliasta on aika outoa, ettÀ ÀitiÀ muka haittaa koiran haju. KyllÀhÀn isÀpuoli Pertinkin sukat haisevat ja sekin tykkÀÀ haukkua tv-ohjelmia!

Mutta koirista ei tÀssÀ hervottomassa tarinassa pÀÀstÀ ollenkaan eroon. Alkajaisiksi JÀttilÀismarsu vie Emilian aikakoneella tulevaisuuteen, aina 3000-luvulle asti. Emilia kauhistuu nÀkemÀstÀÀn, sillÀ nykyiset lemmikkikoirat ovat kuolleet sukupuuttoon ja tilalla on pitkÀlle jalostettuja koiria. NiistÀ on tullut hajuttomia ja haukuttomia olioita, jotka eivÀt ÀrsytÀ ketÀÀn. Supermarsu saa tehtÀvÀkseen selvittÀÀ, kuka aloittaa koirien jalostamisen nykyisyydessÀ -- ja estÀÀ se ajoissa. Mutta kuka kumma voi olla kaiken takana? Ennen kuin totuus selviÀÀ, moni saa katsoa peiliin ja kohdata omat ennakkoluulonsa.

Kirjan huumori on absurdia, kreisiÀ ja viisasta. Hulvattoman henkilögallerian ja villien tapahtumien parissa viihtyvÀt monenikÀiset. Loistavaa ÀÀneen luettavaa!

HelsinkilÀinen Paula Noronen on armoitettu kirjailija, kolumnisti, koomikko ja kÀsikirjoittaja -- huumoriin erikoistunut media-ammattilainen. Pietarsaarelainen Terese Bast on kuvittanut kirjan hauskaan, moderniin tyyliinsÀ.


Narrator: Susanna Haavisto
Duration: