(1111)

Supermarsu saa kilpailijan

audiobook & e-book


Kuka on todellinen sankari, Supermarsu vai SuperkÀÀrme?

JÀttilÀismarsu antaa Emilialle hÀlytysrannekkeen, sillÀ supermarsutehtÀviÀ pukkaa aina vain enemmÀn! Emiliaa ei kiire haittaa, sillÀ Supermarsuna olo on parasta mitÀ hÀn tietÀÀ. Koulussa kaikki ovat innoissaan: juhlasaliin tulee esiintymÀÀn palvottu superteinipoppari Edwin. Ainoastaan Rasva-Antero mököttÀÀ kateellisena.

Keikan jÀlkeen ihana Edwin jututtaa oppilaita ja kysyy, onko heillÀ erityistaitoja. Emilia ja kaverit vÀittÀvÀt innoissaan osaavansa vaikka mitÀ, sÀhkökitaran soitosta autolla ajoon. Mutta apua! Kaikkien yllÀtykseksi Edwin aikoo tulla parin viikon pÀÀstÀ koululla pidettÀvÀÀn Suomi sata vuotta -gaalaan, ja haluaa siellÀ nÀhdÀ kunkin erityistaidot. EhtivÀtkö koululaiset kehittÀÀ taitojaan riittÀvÀsti?

Samaan aikaan Emilian taivaalle kerÀÀntyy pilviÀ: salaperÀinen SuperkÀÀrme ottaa kunnian kaikista Supermarsun sankaritöistÀ ja antaa haastatteluja. Kuka kumma on salaperÀinen SuperkÀÀrme, ja miksi hÀn huijaa? Emilian tekisi jo mieli paljastaa totuus, vaikka supermarsuudesta kertominen on ankarasti kielletty. Pystyykö hÀn hillitsemÀÀn itsensÀ ja pitÀmÀÀn salaisuuden?

HelsinkilÀinen Paula Noronen on armoitettu kirjailija, kolumnisti, koomikko ja kÀsikirjoittaja; huumoriin erikoistunut media-ammattilainen. HÀnen Supermarsu-kirjoistaan on tekeillÀ elokuva, joka saa ensi-iltansa talvella 2018!


Narrator: Susanna Haavisto
Duration: