(10)

Survivor

audiobook & e-book


I 15 Är har JAKOB KJELDBJERG vÊret kendt som den karismatiske ekspeditionsleder pÄ Robinson Ekspeditionen. FÞr det var han professionel fodboldspiller. Men karrieren blev kort. I en alder af 26 Är fik han beskeden: Du er fodboldinvalid.

JAKOB KJELDBJERG var dog ikke knust. Han var lettet. Gennem hele karrieren havde angsten for at fejle overskygget glÊden ved at vinde. Selv nÄr han neutraliserede legenden Diego Maradona pÄ det danske landshold eller spillede FA Cup-finale pÄ Wembley for Chelsea FC, Äd prÊstationsangsten ham op. Han prÞvede bare at overleve.

Jakob Kjeldbjerg blev i stedet kastet ind i tv-branchen, hvor han skabte sig en karriere som den hÄrde RobinsonvÊrt i en tid, hvor programmet tabte seere. Det fik Kjeldbjerg og co. vendt til en kÊmpesucces, der i Är fejrer 20-Ärs jubilÊum.

I SURVIVOR kommer du ind under huden pÄ Jakob Kjeldbjerg og hÞrer om det liv, der fÞrte ham til tops i tv og fodboldverdenen trods voksenmobning, livstruende sygdom, dÞdsangst og indre og ydre kampe bag kameraerne.

Det er en kontant fortÊlling om sÄrbarhed og styrke, kynisme og empati i jagten pÄ at levere varen og slippe kÞteren lÞs. Om at gribe de chancer, der opstÄr i livet, og skabe sin egen succes.


Narrator: Jakob Kjeldbjerg
Duration: