(20)

Territoriet

E-book


HÄrdkokt fransk spÀnning i Parismiljö

Efter Victor Costes senaste utredning har allt verkat lugnare i departement 93. Men Coste och hans team fÄr knappast nÄgon chans att njuta av lugnet dÄ flera knarkkungar mördas i omrÄdet.

Plötsligt befinner teamet sig mitt uppe i ett brutalt, och till synes oförklarligt, krig. Knarkgömmor hemma hos pensionÀrer, korrupta myndigheter och en borgmÀstares dotter som beskjuts pÄ vÀg hem frÄn skolan. Vem ligger bakom dÄden som hotar att slita staden i stycken?

Territoriet Àr den andra fristÄende delen i trilogin om kommissarie Victor Coste. Det Àr en mörk berÀttelse som utspelar sig i en olycksbÄdande vÀrld, dÀr till och med mördarna Àr marionetter.

"... andlöst spÀnnande /.../ Alltigenom suverÀn lÀsning!" - Ingalill Mosander, Aftonbladet

"Thrillerns mÀstare" - Elle

"... ett sÀkert kort för dem som gillar hÄrdkokta deckare med ekon frÄn verkligheten" - BTJ-hÀftet 16/2022, Karin Flygare

"Smart ... och inte för den svaghjÀrtade. Den kommer att fÄ dig att grÄta (efter mer)." - The Times

"Gripande ... allt han skriver Àr spÀnnande" - Literary Review

Olivier Norek slog igenom med deckaren YtspÀnning, som fick fantastiska recensioner och nominerades till bÀsta översatta spÀnningsroman av Svenska Deckarakademin. 2021 slÀpptes deckaren Kod 93 pÄ svenska, den första boken om kommissarie Victor Coste och hans parisiska utredningsteam. Norek jobbar som polis i Paris mest utsatta omrÄden, och skriver insatt om kriminella gÀng och kluriga utredningar.