(6)

Til evig tid

audiobook & e-book


"Hvis hun for vild i denne her skovklÊdte del af Jylland kunne hun lige sÄ godt opgive at finde huset her i aften.

Huset...

27-Ärige Karin Egemose trak selvopgivende pÄ skulderen, men der var kommet et glimt af varme i hendes Þjne.

Huset var en absurditet i en moderne verden.

Huset var bare til besvĂŠr...

Det var penge Þdslet ud pÄ ingenting, men med og mod sin vilje, sÄ elskede hun af en eller anden grund det fjollede hus."

Karin arver et kÊmpe stort hus efter sine forÊldre. Huset blev bygget for 300 Är siden til at huse de fattige, de gamle og ensomme, og med testamentet fÞlger en rÊkke dokumenter med kongens rÞde lakstempel, der besegler beslutningen om, at huset skal blive stÄende til evigt tid. Det har stÄet tomt i mange Är, og alligevel kan Karin mÊrke, at det gemmer pÄ hemmeligheder, der mÄske er for uhyggelige til at blive afslÞret.

Else Fischer vandt Poeklubbens pris i 1972 for denne nervepirrende gyser.

"Det er karakteristisk for Else Fischer, at man mest af alt har lyst til at trĂŠkke telefonstikker ud, nĂ„r man fĂ„r hendes nyeste gyser i hĂ„nden. NĂ„r hun er bedst, er der en fortĂŠttet uhyggestemning omkring hendes utraditionelle lille kreds af ofre og mistĂŠnkte, og "Til evig tid" er helt i toppen." – Berlingske Tidende

"Historien er eminent komponeret og velskrevet." – Ekstra Bladet

Else Fischer (1923-1976) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine krimier og i sin tid blev kaldt Danmarks Agatha Christie. Fischer fik sin romandebut med vÊrket "Telefonen er afbrudt" i 1957, og efterfÞlgende skrev hun 14 kriminalromaner. Hun er kendt for at have gjort kriminalromanen bredt accepteret som bÄde lÞdig og intelligent underholdning.


Narrator: Anna Reumert
Duration: