(14)

Tjejmiddagen

audiobook & e-book


Deras vĂ€nskap var starkare Ă€n allt – tills en man kom och slog allt i spillror 


Maria, Gabbi och Rakel Àr bÀsta vÀnner. Trots viss Äldersskillnad var kemin omedelbar nÀr de trÀffades pÄ gymmet en gÄng i tiden och sedan dess har gÀnget samlats en gÄng i mÄnaden och haft tjejmiddag. DÄ dricker de bubbel, skvallrar och stöttar varandra i livets med- och motgÄngar.

Rakel Àr diakonen som kÀmpar för att bli gravid tillsammans med maken Niklas. Marie bor i Huddinges flottaste villa, men vad hjÀlper det nÀr mannen insjuknat i Alzheimers och rymmer hemifrÄn titt som tÀtt? Gabbi Àr den glamorösa festfixaren som njuter av livet pÄ Kungsholmen, men affÀrerna gÄr tyvÀrr allt sÀmre.

Under en tjejmiddag berĂ€ttar Gabbi att hon rĂ„kat dra hem en viss Johannes Fahlström frĂ„n krogen. Den snygge och charmige trĂ€naren som brukade leda deras gympapass. Men reaktionerna frĂ„n Rakel och Maria blir inte vad Gabbi förvĂ€ntat sig – för det Gabbi inte vet Ă€r att de bĂ„da har helt egna kopplingar till Johannes 
 Plötsligt stĂ€lls deras vĂ€nskap pĂ„ prov. Och vet de egentligen vem Johannes Ă€r?

Tjejmiddagen Àr en underhÄllande bladvÀndare, en feelgood med rafflande spÀnningsnerv som för tankarna till Liane Moriartys böcker.


Narrator: Maria Lyckow
Duration: