(1)

Totte och Malin - Barnbok med tecken för hörande barn

E-book


I en pedagogisk barnbok med teckenspråk, som främjar barns språkutveckling, möter vi Totte och Malin. Denna teckenkompletterade bok är särskilt utformad för hörande barn och hjälper till att utveckla deras tal genom visuellt stöd. Genom att inkludera tecken i berättelsen om Totte och Malin kan boken jämföras med andra sagoböcker, men erbjuder ett unikt sätt att förstärka språkinlärningen.

Gunilla Wolde har skapat en kommunikativ barnbok där både text och tecken samverkar för att underlätta inlärning. Boken fungerar som ett språkstöd för småbarn, vilket gör den idealisk för tidig språkutveckling. Föräldrar kan undra hur de bäst kan stödja sina barns kommunikation; denna bok ger svaret genom sitt innovativa upplägg.

Genom att lära sig tecken tillsammans med sina barn uppmuntras interaktivitet och engagemang. När ni läser boken regelbundet kommer ni märka förbättringar i ert barns språkförståelse, särskilt om ni använder den konsekvent. Hur kan man då bäst använda denna resurs? Börja med enkla ord och bygg gradvis upp ordförrådet.

Förutsatt att du söker efter en metod som kombinerar traditionell högläsning med visuell stimulans, är detta verk det perfekta valet. Det finns få restriktioner när det gäller ålder eller tidigare kunskaper; alla hörande barn kan dra nytta av denna metodik.

Att introducera ditt barn till teckenspråk via en engagerande berättelse är ett effektivt sätt att stärka deras kommunikativa färdigheter från tidig ålder.