(16)

Tsunamien

audiobook & e-book


Rikke Wang og hendes kĂŠreste er pĂ„ ferie pĂ„ en eksotisk Ăž i det sydlige Thailand. Den 26. December 2004 sidder de pĂ„ en lille cafĂ© og har netop bestilt morgenmad, da en mand kommer farende ind i cafĂ©en, mens han rĂ„ber og vifter febrilsk med armene. PĂ„ et splitsekund er cafĂ©en forvandlet til et inferno af desperate mennesker, der forsĂžger at undslippe de enorme mĂŠngder vand, som pĂ„ grund af et undersĂžisk jordskĂŠlv tidligere pĂ„ morgenen nu skyller ind over Ăžen. I de efterfĂžlgende minutter oplever Rikke sit livs mareridt – en kamp om liv og dĂžd.

"Tsunamien" er fortÊllingen om den naturkatastrofe, som ramte store dele af Asien, fortalt af Rikke Wang, der oplevede katastrofen helt tÊt pÄ. Det er ogsÄ historien om at vende hjem til hverdagen med ar pÄ sjÊlen og om at komme igennem en livskrise og leve videre med tragedien.

Heidi Korsgaard, der er uddannet journalist, er stifter og ejer af SkrivevĂŠrkstedet. Hun er tidligere redaktĂžr og har i dag freelanceopgaver for nogle af Danmarks stĂžrste forlag.

Rikke Wang var feriegÊst pÄ den thailandske Þ Koh Phi Phi, da tsunamien ramte i december 2004.


Narrator: Heidi Leonhard
Duration: