(53)

Tuhoisa rakkaus

audiobook & e-book


Vaaraaa, rakkautta ja suuria tunteita San Franciscossa.

Goldie on nuori nainen, joka hoitaa työkseen suuria ja vaarallisia elĂ€imiĂ€, kuten leijonia ja tiikereitĂ€. Jos elokuvantekijĂ€ haluaa elokuvaansa susia, Goldien perheyritys hoitaa elĂ€imet paikalle. Kun Goldie tutustuu aatelisperheen vesaan Brannyyn, hĂ€n ei tiedĂ€ mitĂ€ ajatella Brannysta. Onko hĂ€n ihastunut mieheen vai ei? LisĂ€ksi soppaa sekoittaa karski Simon, joka työskentelee Goldien perheyrityksessĂ€. Kun Goldie joutuu yllĂ€ttĂ€en sairaalaan, edessĂ€ on oikea tunteiden sekamelska – kuka rakastaa lopulta ja ketĂ€?

Tuhoisa rakkaus on viides osa jÀnnittÀvÀssÀ romanttisessa sarjassa, jonka tapahtumat liittyvÀt sanfranciscolaiseen Mayer Medical Centeriin.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja tĂ€ynnĂ€ tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvĂ€t sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pÀÀsee todistamaan monia jĂ€nnittĂ€viĂ€ rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.


Narrator: Netta Herranen
Duration: