(120)

Vaskilintu

audiobook & e-book


VÀrikÀs seikkailuromaani Euroopan synnystÀ ja palavasta rakkaudesta!

VÀkevÀ kertomus Bysantin sivistyksen ja lÀnnen barbarian törmÀyksestÀ, viikinkilaivoista, linnoista ja hoveista, keskiajan ihmisten arvaamattomasta ja vaarojen tÀyttÀmÀstÀ elÀmÀstÀ.

Terhen syntyy hÀmÀlÀiseen sumunnostattajien ja verenseisauttajien sukuun. HÀn on kaunis ja viisas, ja lisÀksi hÀnellÀ on turvanaan VanajantietÀjien taikavoima. SitÀ hÀn tarvitsee, kun hÀnen matkansa kulkee Pohjan periltÀ halki Euroopan aina Konstantinopoliin saakka. Kaupunkiin saavuttaessa hÀnestÀ on tullut ylhÀinen Theodora, jonka elÀmÀ on helppoa ja mukavaa, kunnes uusi mullistus ajaa hÀnet jÀlleen uusiin seikkailuihin.

Eirik VÀkevÀ on soturi, jyhkeÀ kuin kallionlohkare ja ruma kuin peikko. Eirik on valmis tekemÀÀn mitÀ tahansa suojellakseen TerheniÀ, mutta pystyykö kovan kuoren kasvattamaan joutunut nainen avaamaan sydÀmensÀ hyvÀntahtoiselle jÀttilÀiselle?

Kaari Utrio on yli viiden vuosikymmenen ajan ollut yksi Suomen suosituimpia kirjailijoita. HĂ€nen historiallisia romaanejaan ja tietokirjojaan lukee koko kansa jo kolmessa polvessa.


Narrator: Kirsti Valve
Duration: