(0)

Vejledningsdidaktik

E-book


Vejledningsdidaktik hjÌlper dig, som er studie- og uddannelsesvejleder med at perspektive, reflektere over og evaluere din vejledningspraksis. Ambitionen med bogen er at tydeliggøre og udfolde vejledningsdidaktik som fÌnomen og praksis.

Bogen undersøger vejledningsdidaktik som begreb og dets potentialer fra forskellige teoretiske stüsteder, i forskellige kontekster og i forhold til forskellige metoder og mülgrupper. Bogen indledes og afsluttes med et videnskabsteoretisk blik pü vejledningsdidaktik og lÌring.

Vejledningsdidaktik henvender sig til vejledere og lĂŚrere i grundskolen og pĂĽ ungdomsuddannelser, til vejledere i Studievalg Danmark samt A-kasser, fagforeninger og jobcentre, til professionelle i den kommunale ungeindsats og pĂĽ FGU-institutioner. Endelig henvender bogen sig til studerende pĂĽ diplom- og masteruddannelser i vejledning.

Forfatterne er Christian Tang LystbÌk, Peter Plant, Randi Skovhus, Trine Harck, Rita Buhl og Finn Thorbjørn Hansen og Grethe Fogh Nielsen. De er alle tilknyttet universiteter og professionshøjskoler i Danmark og Norge som forskere og undervisere.