(231)

Viikunapuun varjossa

audiobook & e-book


LÀmminhenkinen romaani menetyksestÀ, rakkaudesta ja elÀmÀn rakentamisesta uudelleen

Susanne on omistanut perheelleen koko elÀmÀnsÀ, mutta nyt aikuiset tyttÀret Sofia ja Lovisa elÀvÀt omaa elÀmÀÀnsÀ ja aviomies Lars on yllÀttÀen jÀttÀnyt hÀnet nuoremman naisen takia. Susanne joutuu luomaan itselleen kokonaan uuden elÀmÀn. Ensin pitÀÀ löytÀÀ asunto, sitten uusi työpaikka, ja jonnekin on hÀvitettÀvÀ perheen kodin irtaimisto.

Gotlannin idyllisessÀ kolkassa on vanha maitokauppa, perintö, jonka Susanne aikoi myydÀ mutta joka toimii nyt vÀliaikaisena varastona huonekaluille ja muille tavaroille. Saaren rauhassa ja hiljaisuudessa hÀn selvittÀÀ ajatuksiaan ja kerÀÀ voimia avioeron jÀlkeen. Kun kuvioihin

ilmestyy komea mutta röyhkeÀ naapuri, kÀynnistyy tapahtumaketju, joka palauttaa Susannen elÀmÀnhalun. Mutta uskaltaako hÀn sanoa kyllÀ kaikelle uudelle?

Viikunapuun varjossa on itsenÀinen jatko-osa menestysromaanille Pikkuinen unelmien kaksio. Se on lempeÀ kuvaus elÀmÀn yllÀtyksellisyydestÀ, toipumisesta ja rohkeudesta puolustaa itseÀÀn ja sitÀ, mihin uskoo.

Laadukasta viihdettÀ kirjoittava Camilla Davidsson on yksi Ruotsin menestyneimmistÀ feelgood-kirjailijoista. Ennen kirjailijaksi ryhtymistÀÀn Davidsson työskenteli markkinoinnin parissa useissa kansainvÀlisissÀ yrityksissÀ. Stressi ja suorituspaineet olivat tuttuja vieraita hÀnen arjessaan. Burnoutin myötÀ Davidsson ymmÀrsi, miten vÀÀrin on elÀÀ toisia miellyttÀÀkseen sen sijaan, ettÀ seuraisi omaa sydÀntÀÀn. NykyÀÀn Davidsson kirjoittaa ja pyörittÀÀ kesÀisin omaa majataloa FÄrön saarella. HÀnen kirjojaan on myyty Ruotsissa jo puoli miljoonaa kappaletta.


Narrator: Maija Lang
Duration: