(0)

Wall Street

E-book


En anderledes og levende erhvers- og ledelsesbog med stĂŚrk personlig afsender.

Den unge excentriske danske erhvervsmand, investeringsekspert og eventyrer Per Wimmer er lĂŚserens guide ind i det internationale erhvervsliv.

Med udgangspunkt i den globale investerings- og finansverden fĂĽr vi samtidig hans bud pĂĽ, hvordan og med hvilke redskaber man leder og driver en succesrig virksomhed.

Per Wimmer har vÌret der selv. Han er øjenvidne til nogle af finanskrisens mest dramatiske øjeblikke, og pü den baggrund gør han os gennem sine skarpe analyser klogere pü, hvorfor den begavede investeringsstrategi nødvendigvis er langsigtet og baserer sig pü strukturelle forandringer i verden. Per Wimmer indtager en position og agerer i en verden, der stiller nogle sÌrlige krav. Bogen leverer derfor ogsü hans bud pü, hvad der skal til, og hvorfor det er lykkedes for ham.

Samtidig giver bogen pü en uhøjtidelig og lettilgÌngelig facon lÌseren konkrete redskaber inden for management, organisation, rekruttering og mange andre grundbegreber, som süvel entreprenøren som den nogenlunde erfarne mellemleder eller virksomhedsleder kan søge ny inspiration i.