Eva Bandsted

Series • 2 books

Eva Bandsted bliver uforvarende indblandet i mordet pü sin ven, drugdealeren Allan. Herved kommer hun tÌt pü et korrupt politi og endnu tÌttere pü den uhyggelige leder af Londons underverden. Samt pü hans sexede søster.

Eva er ikke som de fleste andre kvinder pü 35. Hun er tidligere topmodel, enke, milliardÌrarving og øverste leder af familiens industrikoncern. Og sü er hun til kokain og skønhedsoperationer. Efter Allans død finder hun ud af, at hun ogsü er til detektivopgaver og til kvinder. I hvert fald til gangsterchefens søster.

Det gør hendes tilvÌrelse mere spÌndende, men ogsü mere farlig. Meget mere farlig end hun egentlig bryder sig om. Hun indser, at hvis hun ikke opklarer drabet pü Allan i en gevaldig fart, er hun den nÌste, der bliver likvideret.

"Jeg tilgiver dig ... ikke" er første bind i Jan Thieles krimiserie om den handlekraftige Eva Bandsted. Andet bind, "Dø sent ... Dø ung", udkommer i forüret 2025. Bøgerne kan lÌses uafhÌngigt af hinanden. "Jeg tilgiver dig ... ikke" er et remake af Frants Hjejle-krimien "Den hvide by" ("Døden i den hvide by").

Jan Thiele (f. 1957) er jurist og forfatter. Han begyndte at skrive digte i starten af 80'erne og har siden udgivet en lang række kriminalromaner – blandt andet den anmelderroste serie om detektiven Frants Hjejle.

2 of 2 titles

You've displayed all the books in the series Eva Bandsted