Hjertesprog

Series ‱ 3 books

Min Verden Forfra tager fat, hvor vi i Min Verden Vélter slap Anja og Theis – men fþr den lykkelige slutning i bogens epilog. Min Verden Forfra er bind to i serien Hjertesprog, men kan léses uafhéngigt.

Kort efter deres etÄrs bryllupsdag mÄ Anja og Theis forholde sig til en uventet graviditet. Stormen, som deres forhold har vÊret igennem, har kun lige lagt sig, men de er enige om at beholde barnet og gÄ efter drÞmmehuset.

Starten pÄ familielivet bliver dog pÄ ingen mÄde hverken som planlagt, forventet eller hÄbet.

Anja og Theis har en aftale om ikke at kontakte det menneske, der var Ă„rsag til stormvejret, men nu er det det eneste, Anja Ăžnsker sig. Bryder hun aftalen?

Kan Theis nÄ ind til Anja, nÄr han ikke selv kan finde vej?

Begge mÄ spÞrge sig selv, hvad de stiller op, nÄr drÞmmen om Þnskebarnet brister, og ingen bÊrer skylden.

MIN VERDEN FORFRA er en kĂŠrlighedsroman. En romantisk, barsk og hĂ„befuld fortĂŠlling om kĂŠrlighed, venskab og kommunikation – ogsĂ„ nĂ„r ordene slipper op, og alt, vi har tilbage, er hjertesproget.

"Jeg er dybt imponeret over hvordan @forfatterbrittboeg formÄr at ramme mig pÄ mine fÞlelser, og det er kun hendes anden roman som er blevet udgivet." - Bogblogger hjaeresen_bogblog

"Forfatter Britt BÞg tager fat i et svÊrt og ofte ubelyst emne i parforholdet og giver os i en fin indsigt i bÄde den kvindelige og mandlige side af sagen. Det skal hun have stor ros for." - Bogblogger csplaeseliste