(1323)

Bokälskare

lydbok og e-bok


Ny feelgoodroman av succéförfattaren Emily Henry!

En sommar. Två rivaler. En vändning de inte hade väntat sig ...

Hela Nora Stephens liv består av böcker. Som litterär agent i New York gör hon allt för sina författare, men också för sin älskade lillasyster Libby. Så när Libby ber Nora följa med till den idylliska småstaden Sunshine Falls i North Carolina ställer hon upp, om än motvilligt. Planen är att de ska ha en avkopplande systersemester tillsammans, samtidigt som Libby i hemlighet hoppas att Nora ska bli hjälte i sitt eget liv och inte bara i andras. Men i stället för picknickar i mysiga gläntor och heta möten med någon sexig skogshuggare eller snygg landsortsläkare, springer Nora ideligen på Charlie Lastra, en butter förläggare som också kommer från New York. Det skulle kanske ha kunnat bli gulligt och romantiskt, om det inte vore för det faktum att Nora och Charlie redan har träffats massor av gånger hemma i stan – och det har aldrig varit det minsta gulligt …

Emily Henry har på kort tid blivit en av världens mest populära feelgoodförfattare. Hon har tidigare skrivit romanerna "Strandläsning" och "Sommarmöten".

"Emily Henry gör en aldrig besviken. Det här kan vara hennes bästa hittills."

Taylor Jenkins Reid


Oppleser: Hanna Dorsin
Varighet:

3.7

1323 vurderinger

Magni

20.9.2022

Kreativ, gode skildringar og interessante karakterar, til å le og gråte av. Lettlest og underhaldande, med mange litterære referansar for dei særskilt interesserte.