(4)

Eudora Honeysett voi hyvin, kiitos

lydbok og e-bok


Koskaan ei ole liian myöhäistä saada onnellinen lapsuus

Eudora Honeysett on saanut tarpeekseen - kaikesta. Hän on kahdeksankymmentäviisivuotias ja nähnyt omin silmin, miten pahaa jälkeä pitkäaikaissairaus saa aikaan. Hän ei aio jäädä odottamaan mitä tuleman pitää, kun voi yhdellä ainoalla soitolla sveitsiläiselle klinikalle ottaa kohtalonsa omiin käsiin.

Sitten räikeästi pukeutunut kymmenvuotias Rose ilmestyy hänen ovelleen.täynnä elämää. Pikkuvanha Rose vetää Eudoran mukaan iltapäiväteelle naapurin Stanleyn kanssa, shoppailemaan, uimarannalle, syntymäpäiviin ja muihin juhliin. Kolmikko löytää toisistaan tukea ja ystävyyttä ja Eudora alkaa muistella omaa lapsuuttaan ja pohtia, onko hän todella valmis kuole maan nyt, kun on vasta oppinut näkemään, mitä elämä oikeasti on. Onko hän valmis sanomaan hyvästit uusille ystävilleen?

Koskettava feelgoodromaani ystävyydestä, elämästä ja sen lähestyvästä lopusta. Kirjan on suomentanut Anna-Mari Raaska.

Annie Lyons on brittiläinen bestsellerkirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Ennen kirjailijanuraansa hän oli töissä mm. kustantamossa ja kirjakaupassa. Hänen edellinen romaaninsa Pommisuojan lukupiiri nousi suomalaisten suosioon kesällä 2023.

”Herkkä ja koskettava kertomus elämästä, ystävyydestä ja kuoleman kohtaamisesta... Kaikkien pitäisi lukea tämä kirja.” - Ruth Hogan

”Meillä kaikilla pitäisi olla sellaisia ystäviä kuin Eudora, Stanley ja Rose, joiden lämpö auttaa meitä selviytymään vaikeinakin aikoina.” - Celia Anderson


Oppleser: Laura Hänninen
Varighet: