(0)

For smuk til at dø - 14

e-bok


Fire veninder tager på en sjov weekend i Miami. Men ingen af dem vender tilbage, og de er aldrig blevet fundet. Hvad skete der med dem? Er de stadig i live?

10 år senere beslutter teenagebørnene til de fire kvinder at tage til Miami for at finde ud af, hvad der skete med deres mødre, fulgt af et tv-hold, der laver et true crime-show.

Da de finder det lemlæstede lig af en af kvinderne, går det op for dem, at intet er, hvad det ser ud til. En morder gør sig klar til at jagte dem.

Da det andet lig bliver fundet i bagagerummet på en udbrændt bil i sumpene uden for Miami, bliver FBI-profilereren Eva Rae Thomas tilkaldt, og hun får sin gamle flamme Matt til at hjælpe.

Snart går det op for hende, at hun er på jagt efter en seriemorder, som ikke ligner nogen anden, hun har mødt, og som næste gang vil gå efter en, hun elsker.

FOR SMUK TIL AT DØ er 14. bind i serien om profiler Eva Rae Thomas.

Serien er skrevet af den danske forfatter Therese Philipsen, der nu bor i Florida og er bestsellerforfatter med flere millioner solgte eksemplarer. Hun har skrevet over 70 bøger som sit alter ego Willow Rose.

Flere af hendes bøger har nået top-10 over ALLE bøger på Amazon i USA, Storbritannien og Canada.

Hendes fans kalder hende The Queen of Scream, fordi hendes bøger er så neglebidende spændende og har twist, man ikke ser komme.