(0)

Gode pengevaner er lig med et godt liv for dit barn - med Anne Glad

lydbok


Kan du huske følelsen af at gå med en femmer i lommen på vej ned for at snolde slik? Eller har du nogensinde tømt sparegrisen for at købe lige den ting du har drømt om? Det er de færreste børn i dag, der kender den følelse. I dette første afsnit af podcastserien 'Mere for 25-øren' undersøger vært Anne Juel Jørgensen hvordan du kan give dit barn gode pengevaner i en verden uden kontanter. Det gør hun i selskab med reklametekstforfatter og livsstilsekspert Anne Glad, der giver et indblik i forbrugsvaner gennem flere generationer, fra de store boomergenerationer til generation z.

Vært: Anne Juel Jørgensen

Gæst: Anne Glad

Klip og tilrettelæggelse: Karen Sigrid Jacobsen

Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Mere for 25-øren

På meget kort tid er vi gået fra et samfund med kontanter til et kontantløst samfund. Vi er alle sammen vant til at svinge plastikkortet, eller telefonen, når der skal betales, og det kan være svært at bedømme hvor mange penge man egentlig har til rådighed, når det er så nemt og gnidningsløst at bruge dem.

Så hvordan giver du dit barn et godt og sundt forhold til penge i et samfund uden fysiske penge?

Gennem samtale med ekspertkilder giver børne- og ungechef, Anne Juel Jørgensen, gode råd til hvordan du hjælper dit barn til at få godt og sundt forhold til penge, med konkrete redskaber som du kan bruge i din hverdag.

Anne Juel Jørgensen er Børn og unge chef hos Danske Bank og har udgivet bogen ‘Giv dit barn gode pengevaner'