(0)

Grand final

lydbok og e-bok


Grand Final – En storslagen avslutning på Jens Lapidus Top Dog-serie

I den nervkittlande kriminalromanen Grand Final, den avslutande delen i Jens Lapidus bästsäljande Top Dog-serie, ställs huvudpersonen Teddy inför sitt livs svåraste beslut. Efter att ha byggt en förmögenhet på olika illegala aktiviteter känner han allt större press från sin omgivning. Hans högra hand uppmanar honom att satsa på tyngre och farligare varor, men samtidigt går rykten om att någon är ute efter att ta hans liv.

För att säkra sin överlevnad söker Teddy skydd hos sin bror Darko, som nyligen återvänt efter en tuff tid i Malmös undre värld. Samtidigt har Jossan tagit klivet in i större och mer riskfyllda affärer.

Nu står Teddy inför ett avgörande val. Ska han ge sig in på den blodiga vägen kantad av droghandel, där stora pengar väntar men också livsfara, eller ska han försöka återupprätta sitt liv och bygga en framtid med Emelie och Lukas – bortom kriminaliteten?

Med Grand Final bjuder Jens Lapidus, författaren till succén Snabba cash, sina läsare på en storslagen avslutning som pulserar av spänning, action och komplexa moraliska dilemman. Här möts brutala verkligheter och personliga konflikter i en berättelse som tar med läsaren på en mörk men fängslande resa genom den svenska undre världen.