(0)

Kaikkien aikojen häät

lydbok og e-bok


Tahdonko sittenkään?

Rakastetun Jill Mansellin Kaikkien aikojen häät juhlii rakkautta, joka ei kysy lupaa vaan pyyhkäisee esteet tieltään kuin luonnonvoima.

Hääpäivä on mitä kaunein. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, linnut livertävät ja parhaisiinsa pukeutunut juhlaväki odottaa kirkon penkeillä. Kun pappi ykskaks pinkoo takinliepeet liehuen ulos kirkosta, päät kääntyvät ja supina alkaa. Jotain on tekeillä.

Morsian Freya reagoi tyynesti hääpäivänsä kaoottiseen alkuun. Jos totta puhutaan, hän on kiitollinen viivästyksestä, sillä hänen sydämeensä on hiipinyt epäilys. Tahtooko hän sittenkään naimisiin?

Freyan ystävä Lottie kohtaa häissä ensirakkautensa vuosien takaa. Max näyttää hänen silmissään aivan yhtä komealta kuin kolmetoista vuotta sitten, kun kauniisti alkanut rakkaustarina sai äkillisen lopun. Ajan piti haalistaa tunteet, mutta toisin kävi.

Lempeän hyväntuulinen romaani Kaikkien aikojen häät pohtii, kuunnellako rakkaudessa järjen vai sydämen ääntä. Mitä veikkaat, kumpi voittaa? Jill Mansell hurmaa jälleen huumorintäyteisellä tyylillään ja nokkelalla sanailullaan.

Jill Mansell (s. 1958) on yksi tämän vuosituhannen menestyneimmistä brittiläisistä naiskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 14 miljoonaa kappaletta ja Suomessakin hän ponnahti heti ensimmäisellä suomennetulla romaanillaan lukijoiden suosikiksi. Mansell ei kirjoissaan kaihda vaikeampiakaan aiheita, mutta kirjoittaa niistä omalla tyylillään lämpimän humoristisesti. Kaikkien aikojen häät on hänen kymmenes suomennettu romaaninsa.