(12)

Kvinden i lyset

lydbok og e-bok


Rebekka tror ikke sine egne øjne, da hun ser, hvem der er ankommet til Elveløkken. Er alt, hvad hun har fået fortalt om sin familie løgn?

Med Alstrup ryddet af vejen burde Rebekka kunne ånde lettet op og begynde at nyde livet på Elveløkken, men i stedet martres hun af sin dårlige samvittighed over, hvad der skete i den tidlige morgentime, hvor ulven var på rov. Hun har ikke andre steder at gå hen med sine svære tanker end til Mikal, der har sin helt egen dagsorden …

Tilværelsen i hovedstaden har ikke udformet sig, som Tobias havde forestillet sig. Han føler sig ensom, og drømmen om at komme i lære som fotograf virker mere og mere uopnåelig. Det samme gør Rebekka, som han ikke har hørt fra, siden han rejste. Men hans liv ændrer sig, en dag da han går rundt på må og få og pludselig hører gråd fra en papkasse.

Et sted i fjeldene forsøger Selma at nå frem til Solthun-gård, men hun aner ikke længere, hverken hvor hun er, eller hvor længe hun har vandret med sit nyfødte barn. Udslidt og fortvivlet, forsøger hun at klatre op ad en fjeldside, men pludselig træder hun forkert …

'Kvinden i lyset' er ottende bind i Kaja Nylunds debutserie 'Rebekka'. Serien foregår i Nordnorge i 1880’erne, og med sin uimodståelige blanding af tab, jalousi, drama og stor kærlighed har den vundet læsernes hjerter over hele Norge.