(16)

Når ørnen jager

lydbok og e-bok


Når ørnen jager er tredje bind i Simon Scarrows medrivende bestsellerserie om Kejserrigets Ørne.

44 e.v.t. Blodig kamp, bidende kulde og hensynsløse fjender. Det er den brutale virkelighed for Cato, hans centurion Macro og deres kammerater i Anden Legion, som blot er en brik i Roms magtbegærlige spil for at indtage Britannien.

Men da en nådesløs sekt af druider tager selveste general Plautius’ kone og børn til fange, forlanger de, at deres eget broderskab skal frigives fra romersk varetægt, ellers vil gidslerne blive brændt levende. Macro og Cato er derfor tvunget til at rejse dybt ind i fjendtligt territorium for at redde Plautius’ familie, før tiden rinder ud.


Oppleser: Mads M. Nielsen
Varighet:

4.5

16 vurderinger

Jørn

8.4.2024

Hvis du vil høre/lese spennene og lærerike romaner om ROMERSKE LEGIONER, så et Simon Scarrow forfatter nr 1. Men BOK 3, er mye mer oppkonstruert og usannsynlig enn de to første. I det meste av boken er Centurion Macro og hans nestkommanderende Cato på spesial-oppdrag, De raser rundt på den engelske landsbygden på jakt etter general Plautus, sin familie - som er tatt til fange som gisler. De kommer opp i det ene farlige og blod-sprutende bakholds-situasjonen etter den andre. Det er vanskelig å huske det ene fra alle de andre. Forfatteren Simon Scarrow har denne gangen forlatt enhver historisk sannsynlighet. Denne boken er en liten skuffelse - i forhold til de mange andre gode i denne serien.