(0)

Sisun alkemia : Tarinoita elämästä, voimasta ja elämänvoimasta

lydbok og e-bok


Kansallisvoiman käyttöohje.

Löydä itsestäsi voima, joka rakentaa sillan mahdottomasta mahdolliseen.

Sisun alkemia jakaa uutta tutkittua tietoa sisusta. Se on kutsu henkilökohtaiselle matkalle syvimpiin voimavaroihimme ja hetkiin, joissa pelon lyijy saa mahdollisuuden muuttua sisuksissamme rohkeuden kullaksi. Terve sisu on joustavaa, mutta jäykkä sisu jumiuttaa. Joskus vaatii enemmän sisua luovuttaa kuin jatkaa eteenpäin, mutta mistä tiedämme milloin olemme tuolla rajalla?

Moni meistä kamppailee löytääkseen sisunsa. Jotkut taas käyttävät sisuaan liikaa ja polttavat itsensä loppuun. Sisun alkemia kutsuu kehittymään sisäisen voiman mestariksi ajassa, jossa tarvitaan päättäväisyyttä kulkea eteenpäin ja kykyä pitää itsestämme ja toisistamme huolta.

Elisabet Lahti on tietokirjailija ja luennoitsija. Hänen teemojaan ovat johtajuus, elämänvoima ja kulttuurinen muutos. Lahti opiskeli soveltavaa positiivista psykologiaa Pennsylvanian yliopistossa ja väitteli Aalto yliopistosta sisukkuudesta ja elämänvoimasta. Lahden väitöskirja oli ensimmäinen sisua psykologisena kapasiteettina käsittelevä tutkimus maailmassa.