(0)

Suklaaseuran häät

lydbok og e-bok


Hurmaavan Suklaaseura-sarjan herkullinen päätösosa.

Suklaaseuran naisten olisi aika valmistautua hääjuhliin, mutta elämä aikoo jälleen työntää kapuloita rattaisiin.

Suklaaseuran neljän naisen, Lucyn, Autumnin, Chantalin ja Nadian, arki on täynnä vaikeita valintoja siitä, keheen luottaa, keneen rakastua ja kuinka eteen tupsahtavat haasteet selätetään. Juuri kun kaikki näyttää menevän hyvin, suunnitelmiin ilmaantuu yllättäviä muutoksia. Onneksi ystävät ja suklaa takaavat onnen elämän loppuun asti!

Lucya huolettaa hänen taloudellinen tilanteensa. Kannattaako hänen luottaa erään epäluotettavan tahon apuun? Nadialla olisi vihdoin mahdollisuus löytää elämäänsä tosirakkaus, mutta muut haasteet pitävät hänet kiireisenä. Jonkin on muututtava, mutta minkä? Autumn odottaa kuumeisesti tapaavansa erään ihmisen menneisyydestään. Hän on täynnä toivoa, mutta sitten asiat eivät menekään ihan toiveiden mukaisesti. Chantalille on tapahtunut paljon, mutta hän alkaa viimein olla sinut tilanteensa kanssa. Niinpä hän ei olisi ollenkaan tarvinnut uusia huonoja uutisia, jotka jälleen muuttavat kaiken. Mutta jälleen kerran kaiken mylerryksen keskellä tärkeintä on se, että voi luottaa ystäviin ja suklaaseen!

Carole Matthews on brittiläinen menestyskirjailija, joka on kuuluisa huumorintajustaan ja romanttisista komediaromaaneistaan. Hänen romaaninsa ovat ilahduttaneet ja ihastuttaneet lukijoita ympäri maailman, ja niitä on julkaistu yli kolmessakymmenessä maassa. Hän on saanut työstään Romantic Novelists’ Association -yhdistyksen kunniamaininnan, ja Päivänpaistetta ja merituulia voitti Romantic Comedy Novel of the Year -palkinnon 2021. Matthews rakastaa samppanjaa, suklaata sekä kakkujen leipomista ja harrastaa tanssimista, zumbaa ja elokuvien katsomista.