(0)

Valintoja

lydbok og e-bok


Jokaisen oma asia?

Viivoja, keksejä, pusseja, hittejä. Menestystä, menetystä, vapauden metsästystä. Isättömien siskosten jokapäiväisiä valintoja. Elämää.

Kun sairaanhoitajana työskentelevä Harriet haluaa rentoutua, hän polttaa pikkuisen pilveä. Paheksuttu ratkaisu helpottaa sietämään hulluja kollegoita, sukulaisia ja yhteiskuntaa.

Harrietin sisko Paloma on nousukiidossa oleva räppäri. Musabisneksellä on kiiltävä pinta mutta viiltävä tapa heivata artisti kerrallaan sen alle. Tukea Paloma löytää viivasta kokaiinia.

Paloma ja Harriet riitelevät enemmän kuin ovat väleissä. Lopulta yhteinen valinta yhdistää etäiset siskoset - mutta erottaako se myös heidät lopullisesti?

Anni Lötjösen Valinta on naseva romaani päihteistä ja niiden käyttäjistä 2020-luvulla. Saako räppäri anteeksi kokkelinsa helpommin kuin hoitsu tötsynsä? Ja onko nainen käyttäjänä uhri vai valintansa tehnyt itsenäinen toimija?

Anni Lötjönen on entinen sosiaalialan ammattilainen ja punkbändi Huoran laulajana tunnettu teräväsanainen kirjoittaja, jonka teksteissä yhteiskunnan epäkohtien tarkastelu ja inhimillinen näkökulma kulkevat käsi kädessä. Hänen esikoisromaaninsa Loppuunpalamaton (2021) oli hulvaton yhdistelmä Bridget Jonesia ja Charles Bukowskia.