Higginbottom

Serie ‱ 2 bþker

Den sagtmodige London-sagfĂžrer Julius Higginbottom reprĂŠsenterer den hĂ„rdhjertede forretningskvinde Mary Hooper, der ved et ulykkeligt tilfĂŠlde har arvet en tredjepart i den forunderlige skude S/S Mongolia – en rusten plimsoller med medfĂždt slagside og fire grader permanent skrĂ„nende dĂŠk. Nu vil hun have skibet hjem, sĂ„ det kan blive ombygget til et anstĂŠndigt turistfartĂžj, og hun sender den modvillige Higginbottom af sted pĂ„ inspektionstur.

Historien om Higginbottom fortsétter i ‘Da Higginbottom tabte sin skygge‘

Den danske forfatter JÞrn Riel (f. 1931) debuterede med romantrilogien "Mine fÊdres hus" (1970-72), men havde inden da rejst rundt i det meste af verden, blandt andet i forbindelse med forskellige erhverv. JÞrn Riel var en del af Lauge Koch-ekspeditionenen (1951-53) og var efterfÞlgende udstationeret i GrÞnland i 10 Är. Imellem 1964-71 arbejdede han hernÊst som FN-observatÞr, fÞr han omlagde sin karrierevej og blev forfatter. Riel har bÄde udgivet store romaner sÄvel som smÄ novellesamlinger, og i 2010 blev JÞrn Riel tildelt Det Danske Akademis Store Pris, der udover hÊdersbevisningen bestÄr af 300.000 kroner.

"Har man én gang beskyldt JÞrn Riel for at skrive trovÊrdige lÞgnehistorier, mÄ man nu aflÊgge sin saligheds ed pÄ, at det stadig er sandt 
 Det er en absolut sjov og langt omkringnÄende historie, fortÊlleren Riel denne gang har bundet os pÄ Êrmet. Man kan glÊde sig til en fortsÊttelse."

- Franz Berliner, Politiken

2 av 2 titler

Du har vist alle bĂžkene i serien Higginbottom