Paluu Grishaversumiin

Serie ‱ 2 bþker

Grishaversumi liekeissÀ!

Kaz Brekker ja hÀnen lainsuojattomansa ovat onnistuneet mahdottomassa ja hoitaneet keikan, jonka piti viedÀ heidÀn henkensÀ. Tuntuvan palkkion sijaan heidÀt on kuitenkin petetty, ja yksi Brekkerin joukon jÀsenistÀ on vangittu.

Kaikki Grishaversumin silmÀÀtekevÀt haluavat itselleen hengenvaarallisen huumeen, jonka avulla taikuutta hallitsevat grishat voivat moninkertaistaa voimansa. Brekkerin jengillÀ on hallussaan henkilö, joka tietÀÀ, miten tÀtÀ ainetta valmistetaan. Nurkkaan ahdistettu Kaz Brekker ja hÀnen kumppaninsa joutuvat kÀyttÀmÀÀn kaikki keinonsa selvitÀkseen niin uusista kuin vanhoista vihollisista.

Ennen pitkÀÀ Ketterdamin synkillÀ ja sokkeloisilla kujilla, hÀmÀrÀn valtakunnassa, kÀydÀÀn taistelu, joka ajaa koko satamakaupungin kaaokseen. Brekkerin ja hÀnen joukkonsa uhkapelissÀ ei ole panoksena enempÀÀ tai vÀhempÀÀ kuin koko Grishaversumin tulevaisuus.

HÀmÀrÀn valtakunta on Paluu Grishaversumiin -sarjan toiminnantÀyteinen pÀÀtösosa. Sarjan ensimmÀinen osa Korppien kehÀ kerÀsi runsaasti kiitosta lukijoilta. Kirjan hahmot ovat tuttuja myös Netflixin Varjo ja riipus -menestyssarjasta. Romaanin on suomentanut Meri Kapari.

"SisÀltÀÀ kaikki koukuttavan kirjan ainekset: viekas johtaja, jolla on ratkaisu jokaiseen ongelmaan, lÀhes mahdoton tehtÀvÀ, viihdyttÀvÀ ja vaaroja kaihtamaton joukko taitavia poikkeusyksilöitÀ, monipolvinen juoni ja hermoja raastava loppuhuipennus." - Publishers Weekly

”SynkkĂ€ ja raju - ja kouraisevan todentuntuinen.” - Kirkus

"Mestariteos... Bardugo ylittÀÀ itsensÀ." - Booklist

"HÀmÀrÀn valtakunta sijoittuu Bardugon faneille tuttuun Grishaversumiin, mutta siitÀ voi nauttia vaikkei olisi lukenut yhtÀkÀÀn edeltÀvÀÀ teosta... Varma valinta nuorille, jotka viihtyivÀt Grishaversumi-trilogian tai kirjailijan muiden teosten parissa." - Voya

2 av 2 titler

Du har vist alle bĂžkene i serien Paluu Grishaversumiin