Superklubben

Bokserier ‱ 2 bþker

Niko försöker, men kan inte vara tyst nÀr han ser orÀttvisor, eller att nÄgon behandlas dÄligt. NÀr tonen i spelchatten plötsligt förÀndras och klasskompisarna börjar skriva elaka saker om Nikos kompis Tuva vet Niko inte hur han ska hantera det. Men nÀr elakheterna blir vÀrre vet Niko att han mÄste göra nÄgot. En dag fÄr han ett mystiskt brev och det Àr början pÄ Nikos möte med Superklubben.

BerĂ€ttelsen om Niko och de andra i Superklubben Ă€r en spĂ€nnande bok som tar upp vardagsnĂ€ra teman som ”Hur Ă€r man en bra kompis?” och ” Vad innebĂ€r det att vara modig?”

HÄrda ord och hemliga möten Àr andra delen i den spÀnnande serien Superklubben för barn i mellanstadieÄldern. Varje titel i serien tar upp vardagsnÀra teman samt ibland lite svÄra Àmnen pÄ ett lustfyllt och enkelt sÀtt. Böckerna passar bra bÄde som lÀstrÀning och ha som grund och utgÄngspunkt i vÀrdegrundsarbete, t. ex för att diskutera hur man Àr en bra kompis. Varje bok i serien framhÀver barns olika styrkor och superkrafter. I HÄrda och hemliga möten fÄr lÀsarna följa Niko, 9 Är, som har stort civilkurage. NÀr Nikos kompis Tuva blir retad av de andra i klassen, förstÄr Niko att han mÄste göra nÄgot. Mystiska brev leder honom till ett möte som förÀndrar allt.

Författarna Malin Fredriksson och Frida Persson Àr lÀrare och driver tillsammans det populÀra Instagram-kontot VÄra smÄ klassrum. Malin och Frida har tidigare givit ut VÄra smÄ guldkorn, en resursbank med kopieringsunderlag dÀr de sammanstÀllt sina bÀsta tips frÄn sitt Instagram-konto. Boken har nivÄ 4 av 6 nypon.

1 av 2 titler

Du har vist alle bĂžkene i serien Superklubben