Velkommen til Flanagans

Serie ‱ 1 bþker

London 1960. PÄ Hotel Flanagans tager man imod gÊster fra jetsettet og adelen, og hoteldirektÞr Linda Lansing er kendt for at holde overdÄdige fester. Men i virkeligheden trives Linda ikke i rollen som hotelejer. Hun er opvokset i FjÀllbacka i Sverige og har arvet Flanagans efter sin engelske far. Selv om hun efterhÄnden har vÊret i branchen i ti Är, er udfordringerne mange, isÊr som kvindelig chef. Dertil kommer, at hendes egne fÊtre vil gÞre alt for at ÞdelÊgge hendes succes.

Da Linda stÄr over for ny modgang, mÄ hun gÞre op med sig selv, hvor langt hun vil gÄ for at holde sin fars livsvÊrk pÄ egne hÊnder. Er hun lykkelig? Er det overhovedet det hele vÊrd?

"Velkommen til Flanagans" er fÞrste bog i en ny storslÄet romantrilogi med masser af drama, intriger og kÊrlighed.

Åsa Hellberg (f. 1962) bor i Farsta, Stockholm, og har skrevet i alt 13 bĂžger. Hun er en af Sveriges store bestsellerforfattere, og samlet set har hendes bĂžger solgt nĂŠsten en million eksemplarer. Hun skriver feel-good- og kĂŠrlighedsromaner, bl.a. den succesfulde serie om Sonja, der ogsĂ„ er udkommet pĂ„ dansk. "Velkommen til Flanagans" er fĂžrste bog i en ny trilogi om hotellet Flanagans.

1 av 1 titler

Du har vist alle bĂžkene i serien Velkommen til Flanagans