(0)

Hevoskallion kuiskaajat 1. Sanaton yhteys

audiobook & e-book


Yhteys hevosiin avautuu!

Kiehtova trilogia eläinten viesteistä ja intuition voimasta alkaa, kun musta tamma nimeltä Diva tuo yhteen kaksi hyvin erilaista nuorta. Mitä levoton ratsu haluaa kertoa Taralle ja Saskialle?

Tara aloittaa seitsemännen luokan Hevoskallion kartanossa, ja vaikka ujo tyttö rakastaa hevosia, koulussa on oppilas, joka saa hänet varpailleen. Jäätäväkatseinen Saskia kohtelee ikävästi kilparatsuaan Divaa, jota kohtaan Tara tuntee selittämätöntä yhteyttä. Se ei jää Saskialta huomaamatta, vaan Tara joutuu pian hänen silmätikukseen. Mutta mitä Saskian kovan ulkokuoren alla piilee? Ja miksi koulun mailla liikkuu kettu, jota kaikki eivät näe?

Katariina Alongi (s. 1967) tunnetaan hevosmaailmassa varsinkin palkitusta ja lukemattomien hevosihmisten näkemyksiä mullistaneesta podcastistaan Hevonen, Opettajani. Hän on työskennellyt vuosikymmeniä monipuolisesti hevosalan valmentajana ja kirjoittanut aiemmin aikuisten tietokirjan Tunnetaitoja hevosihmisille sekä nuortentrilogian Kevätuhrit.

Elli Puukangas (s. 1988) on sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, joka asuu Shetlannin saarella hevosten ja ponien ympäröimänä.